TheGrue.org
Categorie: Verkiezingen 2018

Kandidatenlijst vastgesteld

De kandidatenlijst van de Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze is vastgesteld. Dit gebeurde vanavond tijdens een buitengewone ledenvergadering.

Op de lijst staan net als 4 jaar terug 28 kandidaten. In de top 10 staan de zittende raadsleden, met uitzondering van Klarina Brands en Ivo Berghuis. Beiden hebben daar zelf voor gekozen.
Wethouder Henk Heijerman staat op de eerste plaats en wordt weer ingezet als lijsttrekker.

Op de lijst staan ook een paar nieuwkomers met veel ambitie, zoals Piet Wolters uit Gasselternijveen, Rabbe Vedder uit Annen, Ina Oortwijn uit Annerveenschekanaal en Hellen Lensing uit Schoonloo .
Klik op "Lees meer" voor de volledige kandidatenlijst.

Op 22 januari wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld tijdens de volgende buitengewone ledenvergadering. De komende periode wordt benut om de dorpenronde verder af te maken. Met de dorpen zijn of gaan we in gesprek. We halen informatie, om ook in de nieuwe periode alle dorpen op een goede manier te kunnen bedienen.

20171024 groepsfoto kandidaten CGB Aa en Hunze

Op de foto missen Greet, Bea en Jan

Voor meer informatie kunt u bellen met Cora Kuiper 0653944239
Of de voorzitter van de kandidatencommissie Harm Groen 0650400604

logocgb

Kandidatenlijst Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze

1. Henk Heijerman (Gasselte)
2. Bertus Reinders (Grolloo)
3. Rikus Harms (Eext)
4. Roelof Brands (Rolde)
5. Nanno Pul (Gieten)
6. Cora Kuiper (Eext)
7. Jos van der Werf (Gieten)
8. Greet Oosterhuis (Gieten)
9. Jeroen Keizer (Gasselte)
10. Piet Wolters (Gasselternijveen)
11. Rabbe Vedder (Annen)
12. Ina Oortwijn-de Jong (Annerveenschekanaal)
13. Hellen Lensing (Schoonloo)
14. Henk Wolf (Amen)
15. Frederik Dillingh (Gieterveen)
16. Bea Tiems-Cazemier (Anloo)
17. Harm Groen (Gieten)
18. Erwin Matthijssen (Eext)
19. Hilko Bruins (Eexterveen)
20. Gerrit Meijers  (Annerveenschekanaal)
21. Jan Uildriks (Papenvoort)
22. Jan Huizinga (Gasteren)
23. Jacob Glas (Spijkerboor)
24. Lensinus Beijering (Schoonloo)
25. Jan Roelof Vos (Eexterveen)
26. Ivo Berghuis (Gieten)
27. Hendrikus Schrotenboer (Grolloo)
28. Jur Wiersum (Schipborg)

Vastgesteld in Annen tijdens Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 24 oktober 2017.