Industrie & MKB

Erkelens wordt Plus 27 februari 2018 262
Verantwoordelijkheid verantwoord 28 oktober 2012 1642
Altijd tijd voor winkeltijd? 26 mei 2011 1741
Verruiming winkeltijdenwet moet in de vakantieperiode mogelijk zijn 13 februari 2011 2363
Toon #

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).