Dorpscentrum Eexterveen Dik Voor Elkaar

Stem het Dorpscentrum naar 15.000 euro!

Dit bericht is deels overgenomen van Eexterveen.com. U heeft het ook in andere media kunnen lezen. Wij ondersteunen hun actie van harte. Als enige genomineerde uit onze gemeente zou het mooi zijn indien u uw stem(men) zou willen geven aan Eexterveen.

Stichting Dorpscentrum Eexterveen is genomineerd voor de Dik voor Elkaar-prijs van de Stichting Voor Elkaar van Univé. Eexterveen is hiermee 1 van de 8 genomineerden! De genomineerde met de meeste stemmen wint € 15.000,-. De tweede en derde ontvangen ieder € 7.500,- en nummers 4 en 5 ieder € 5.000,-. Dat geld kunnen ze in Eexterveen goed gebruiken om de verschillende ontmoetingsruimtes van het nieuwe dorpscentrum in te richten. Zoals de jeugdsoos en de huiskamer.

Breng daarom uw stem uit op Eexterveens dorpscentrum! Ga naar www.stichtingvoorelkaar.nl/eexterveen

Klik op de oranje button ‘Geef mijn stem’ en vul uw naam en mailadres in. Vervolgens ontvangt u een mail en hoeft u alleen nog maar op de link in de mail te klikken. Heeft u meer mailadressen? U kunt ze allemaal gebruiken! Elk uniek mailadres telt als 1 stem. Stemmen kan tot vrijdag 3 november 2017, 12.00 uur.