Categorie: Verkiezingen 2018

Verkiezingsprogramma vastgesteld

20180122 programma vaststelling 01

Verkiezingsprogramma Combinatie Gemeentebelangen definitief vastgesteld

Tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze op 22 januari jl. is het verkiezingsprogramma 2018-2022 definitief vastgesteld. In het dorpscentrum van Eexterveen is onder grote aanwezigheid van leden uit alle delen van de gemeente vol enthousiasme het programma besproken en toegelicht. In dit programma worden diverse behaalde successen in de bijna afgelopen raadsperiode genoemd en een groot aantal standpunten voor de komende periode.

Niet alles is verwoord, maar genoemde punten geven wel een goed beeld van het handelen van Gemeentebelangen. Zo blijft Gemeentebelangen zich de komende vier jaar onder meer inzetten op leefbaarheid, (verkeers)veiligheid, economische groei, kwalitatief goed onderwijs, sport en beweging, duurzaamheid, woonkwaliteit, toerisme en eigen kunst en cultuur. Met elkaar wil Gemeentebelangen ervoor zorgen dat de gemeente Aa en Hunze een goede gemeente blijft om in te wonen, te werken en te leven. Dit kan door nuchter met zaken om te gaan. Dat doet Gemeentebelangen. Gewoon blijven doen!

Programma 2018-2022

20180122 programma vaststelling 0220180122 programma vaststelling 03

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).